“Practică, practică, practică!”

Punctul forte al activităţii vindecătorului spiritual GAVRIL BUCHER îl reprezintă dorinţa de a transmite cunoştinţele sale dobândite de-a lungul a 26 de ani de învăţare şi aplicare a Vindecării prin utilizarea Energiei Universale, în folosirea practică a tuturor metodelor de autovindecare, către orice persoană dispusă să le preia.

Toate cursurile/seminariile/workshopurile conţin şi o parte teoretică, însă în prim-plan sunt exerciţiile practice, astfel încât, la sfârşitul fiecărui seminar, veţi avea “ustensilele” necesare autovindecării dvs. şi, în plus, veţi putea ajuta şi la însănătoşirea apropiaţilor dvs. încă da la primele utilizări ale metodelor învăţate.

Tehnicile prezentate la cursuri/seminarii – în care sunt predate metode de vindecare prin puterea gândului- servesc la activarea puterii de autovindecare şi nu înlocuiesc acţiunile medicilor. Cunoştinţele pe care le veţi dobândi vă pot ajuta să vă autovindecaţi şi să preveniţi apariţia altor boli pe un fond de dezechilibru energetic, însă în mod cert, dacă vă veţi rupe un picior sau vă veţi tăia la o mână…medicina clasică vă va fi de real ajutor.

 

Despre evenimentele noastre

Încă din 2011 am organizat în diferite orașe din țară (București, Cluj-Napoca, Oradea, Brașov, Iași, Constanța, Odorheiul Secuiesc, Luduș, Iernut, Aiud) cursuri pentru a face cunoscut faptul că fiecare persoană este capabilă să se (auto)vindece de orice boală și poate dispune în orice moment de mijloacele prin care să trăiască sănătos și în armonie în fiecare zi, cu condiția să-și dorească și să practice în mod constant tehnicile de autovindecare învățate.

 

autovindecare puterea autovindecarii

merkaba geometria sacra corpuri de lumina

seminar calatorii astrale