directioneaza 2% din impozitul pe venit

Direcționează cei până la 2% din impozitul pe venit către Asociația Bucher

DESCARCĂ FORMULARUL 230

formular 230 pentru 2019 redirectionare 2%

 

 

 

Conform Legii  571/2003, fiecare persoană fizică poate să direcționeze către o organizatie nonprofit (asociatie, fundatie, organizatie sindicala, patronat, partid politic, asociatie de proprietari, case de ajutor reciproc ale salariatilor) sau către o unitate de cult, 2% din impozitul pe venit platit de contribuabil (care ar ajunge, altfel, la bugetul statului).
Direcționarea celor până la 2% din impozitul pe venit către o organizație nonprofit se face prin completarea formularului 230 și este gratuită, adică nu implică  nici o cheltuială suplimentară din partea ta. Bineînțeles, virarea acestei sume în contul vreunei organizații este opțională, însă în cazul în care tu nu vei opta pentru completarea formularului, banii respectivi vor fi virați automat în contul statului. Și atunci, de ce să nu decizi tu însuți/însăți pe cine să ajuți?
Suma care va reveni organizației alese de tine NU reprezintă o donație sau o sponsorizare, ci este o parte a bugetului de stat care este direcționată de către fiecare cetățean în parte către sectorul neguvernamental.

 

Ce înseamnă pentru noi sprijinul tău prin virarea sumei de până la 2% din impozitul pe venit?

 

 

  • Organizăm workshop-uri gratuite tinerilor/adolescenților pentru a le deschide calea spre cunoașterea propriilor forțe lăuntrice pentru a fi încrezători în capacitățile lor de (auto)vindecare

  •  Oferim ședințe de terapie gratuite persoanelor cu deficiențe majore de sănătate

  • Organizăm expoziții și tipărim minicărți în cadrul cursurilor de desen pentru copii de la sediul Asociației Bucher din Aiud

  • Organizăm conferinte gratuite tuturor celor interesați în a învăța și aplica tehnicile naturale de autovindecare fizică și psihică

Deși pentru beneficiari aceste activități sunt gratuite, Asociația Bucher trebuie să se ocupe de cheltuielile legate de fiecare activitate în parte (logistică, transport, cazare, masă, chirie pentru săli, etc.) O parte din aceste cheltuieli sunt suportate din acea sumă de până la 2% din impozitul pe venit pe care, prin bunăvoința ta, o direcționezi asociației noastre.

 

Dacă te-ai hotărât să sprijini comunitatea în care trăiești prin activitatea Asociației Bucher, îți mulțumim anticipat și îți oferim două variante prin care poți vira suma dorită în contul Asociației noastre:

1. Descarcă, tipărește și completează cu toate datele solicitate ACEST FORMULAR. Depune-l apoi direct la registratura organului fiscal din localitatea ta sau trimite-l prin poștă ca scrisoare recomandată  la registratura organului fiscal.

2. Vino la sediul nostru din Aiud sau la Sucursala din București și completează formularul tipărit de noi. Putem să depunem noi formularul tău la registratura organului fiscal, în acest caz însă avem nevoie de fișa ta fiscală și o copie după cartea ta de identitate.

 

Îți mulțumim că ai acordat timp citirii acestei pagini.

Îți dorim o zi minunată!

 

Ecaterina Budușan

Fondator al Asociației Bucher