M-am născut în 1960, la Aiud, într-o familie de frizeri. Copil fiind, nu am înțeles de ce văd oamenii ca niște ouă colorate. Când mama mă întreba cine sună la poartă, răspunsul meu întotdeauna descria culori: doamna verde, omul ăla albastru, nenea maro. Evident, nu mă refeream la culoarea hainelor. Dar părinții mei și educatoarea nu aveau de unde să înțeleagă ce văd eu. Și m-am trezit plimbat la tot felul de medici specialiști, fără a primi însă vreun răspuns.

În liceu am aflat pentru prima dată ce înseamnă moartea clinică. Mi-am dorit cu ardoare să părăsesc această lume, fiindcă nu-mi găseam locul nicăieri. Nu aveam prieteni, deși la suprafață viața mea părea în regulă. M-am rugat Domnului să-mi arate adevărata viață, dacă ea într-adevăr există. Și într-o zi, am mâncat niște morcovi care se pare erau stropiți cu ceva otravă. M-am trezit la spital, unde am experimentat moartea clinică. Așa am văzut ce e ”dincolo de astă lume”, am auzit clar vrute și nevrute, și am simțit cum e să ai corpul rece, lipsit de viată iar inima, fierbinte ca focul. Eram peste tot și nicăieri. O senzație extraordinară! 

Moartea clinică am mai experimentat-o încă de 2 ori, abia a 3-a oară înțelegând pe deplin faptul că pot oricând, conștient, să părăsesc și să revin în această lume. Și rămânănd aici, alături de oameni, păstrându-mi propriul meu corp fizic, am șanse mult mai mari să mă fac înțeles. Să explic în cuvinte și să arăt celorlalți cum să experimenteze evenimente ce par supraomenești.   

De la vârsta de 30 de ani am avut ocazia să învăț, prin intermediul mai multor profesori/maeștri din țară și din străinătate, teoria vindecarii corpului printr-un complex proces de transformare, practicând diverse tehnici: terapia folosind energia universală, tehnicile de respirație ale luptătorilor ninja, terapia prin vibrații, terapia prin mantre și mudre, terapia prin polaritate, terapia prin culoare și muzică, etc. 

Studiez și aplic tehnicile de vindecare prin forța gândului și iubire necondiționată de aproape 30 de ani, m-am stabilit în Germania și lucrez cu succes la cabinetul meu, aplicând în munca mea peste 20 de metode complementare de transfer a puterii vindecatoare.

Trecând cu succes testele adecvate ale unor organizații germane și fiind în conformitate cu liniile directoare ale Federației germane de vindecători spirituali (Deutschen Dachverbandes Geistiges Heilen e.V) am reușit să obțin titlul de vindecător spiritual recunoscut de federația: “Anerkannter Heiler nach den Rihtlinien des Dachverbandes Geistiges Heilen e.V.”

Mi-am extins activitatea în România începând cu anul 2011, în cadrul Asociației Bucher, la inițiativa surorii mele Ecaterina Budușan. Îmi doresc să pot împărtăși cunoștințele mele cu toți cei care simt că vor să afle cum să-și păstreze sănătatea pe termen lung sau cum să ajungă din nou la starea optimă de sănătate.

Sper ca tot mai multe persoane să înțeleagă ce este ”paranormalul”, să-și conștientizeze propriile forțe lăuntrice și să le aplice în viața de zi cu zi, apoi să de mai departe cele învățate de la mine, în special generațiilor mai tinere.

Vă invit cu drag să ne cunoaștem, să facem schimb de informații, experiențe și să ne îmbogățim spiritual împreună!