” Rimetea (Colțești) este un loc încărcat cu energie, unde vrei să fii dacă îți dorești să îți reamintești de copilărie și să te conectezi cu natura.
 
In tabara organizata aici, poti intalni oameni noi, poti sa legi prietenii si poti sa te vindeci. Aici intalnesti o echipa de terapeuti, foarte bine pregatiti si care au ajutat multi oameni sa se vindece si sa se redescopere.
 
De asemenea, se organizeaza si excursii pentru descoperirea imprejurimilor, foc de tabara (aproape in fiecare seara) si o masa excelenta.Seara poti contempla cu stelele, sa asculti cantecul apei si sa simti parfumul naturii.”
 
Roxana Boboc – participantă la Tabăra de Meditație Bucher 2015, 2017
Un loc de basm, cu gadze primitoare, deschise, amabile si gata in orice moment sa iti vina in ajutor.
Peisajul este mirific, iar energia locului te imbie cu unde binefacatoare.
Focul de tabara, exercitiile facute cu energia lui, te ajuta sa te eliberezi, sa cureti energiile reziduale, sa te armonizezi cu elementul foc, cu stelele, cu pamantul si poti fi in prezent, atent la tine si cu tine insuti. 
Domnul Gavril Bucher, terapeutul sef, este o enciclopedie in vindecare si a reusit sa-si creeze o echipa de terapeuti pe masura, priceputi, mereu cu zambetul pe buze, cu multe rezultate in vindecare in orasele din care acestia provin (Ploiesti, Bucuresti, Aiud).
Echipa s-a format in timp si este o mare bucurie sa fim impreuna, sa fim de ajutor oamenilor care aleg sa-si daruiasca o perioada doar pentru sufletul si trupul lor, acesta din urma fiind un templu in care sufletul locuieste in calatoria sa pe Pamant.
In ultimii ani, la aceasta tabara participa si turisti straini, din tari precum: Germania, Spania, Elvetia, Singapore. Acestia beneficiaza de terapie si acumuleaza noi informatii la cursurile sustinute de  domnul Gavril Bucher.
De asemenea, in cadrul taberei, va puteti bucura de bucataria traditional romanesca. Mancarea este gatita la foc de lemne, de oameni priceputi, care gatesc cu multa daruire si iubire.
In decursul anilor, s-au legat prietenii frumoase, ne-am armonizat ca si grup, iar limbajul Iubirii se manifesta pe deplin.
 
Mariana Șerban
Participantă la Tabăra de meditație Bucher 2011-2017
Terapeut la Tabăra de terapii Bucher 2017
 
Tabara de vindecare din cadrul Asociatiei Bucher aduce fiecarui om care paseste in acest spatiu mirific o vindecare holistica (trup si suflet).
Toti cei angrenati (organizatori, terapeuti si creatori ai bucatariei la foc de lemne) sunt intr-o armonie perfecta, astfel incat, in momentul cand esti acolo iti doresti sa ramai in aceasta energie.
Terapia aplicata in aceasta tabara este o terapie energetica, care face ca fiecare sa se conecteze la energia Mamei Pamant si al Tatalui Cer, astfel incat “bagajele” cu care pasesti in tabara sa ramana in urma si sa te simti magic.
In cei 8 ani de tabara, ca terapeut am crescut o data cu tabara si am creat o minunata familie, unde limbajul este cel al Iubirii.
Tabara este locul unde puteti sa va incarcati “bateriile” dupa un an de munca.
 
Anne-Marie Bragadireanu
Participantă la Tabăra de meditație Bucher 2011-2017
Terapeut la Tabăra de terapii Bucher 2017