Orice boală poate fi vindecată, însă nu orice om.

aPare un nonsens, însă acesta este un adevăr.

”Boala” este defapt un dezechilibru energetic al corpului nostru. Atunci când corpul nostru este sănătos, el are o energie cu frecvență înaltă. Atunci când apare ”boala”, energia corpului are o frecvență mai scăzută. Ridicarea frecvenței energiei corpului reprezintă defapt vindecarea, însănătoșirea. Astfel, orice denumire ar avea ”boala” de care suferim, ea poate fi vindecată, fiindcă este vorba doar despre frecvențe energetice.

Totuși, nu orice persoană se poate vindeca, fiindcă omul, datorită educației, a convingerilor, a temerilor, a situațiilor de viață prin care a trecut, își pune singur bariere încetinind sau chiar stopând procesul de vindecare. Spre deosebire de adulți, copii, prin inocența lor, nu-și  pun întrebări de genul ”Ce fel de energie este asta?”, ”De ce se poate vindeca boala?”, ”Dar dacă la mine nu funcționează?”, ei pur și simplu acționează în beneficiul lor cu încredere deplină.

Vindecarea corpului și menținerea sănătății pe o perioadă lungă de timp depinde de fiecare persoană în parte. Nimeni din exteriorul nostru nu poate să ne vindece.

Rolul terapeutului este acela de a echilibra energiile subtile ale corpului nostru și de a ne îndruma spre modul în care putem să ne menținem starea de sănătate. El poate să ne redea starea de sănătate, însă nu o poate menține. Doar noi înșine putem să dobândim acest lucru, fiindcă suntem stăpânii propriului nostru corp (și suflet).

Astfel, dacă după vindecare, revenim la tiparele noastre de gândire și de trai de dinaintea apariției ”bolii”, ”boala” va reveni, de cele mai multe ori, într-o formă agravată.

Dacă însă reușim să înțelegem cauza apariției  dezechilibrului energetic și să ne modificăm percepția asupra acțiunilor, gândurilor și modului nostru de trai, vom fi sănătoși în fiecare moment al vieții noastre.

Pentru menținerea sănătății este nesesar să ne ridicăm propria frecvență energetică.

 

TERAPIE DE GRUP

Ședințele de terapie în grup sunt sesiuni de energizare și echilibrare a corpului energetic al participanților.

Avantajul participării la aceste ședințe de grup este acela că în timpul terapiei, fiecare persoană beneficiază de energia de grup care se formează.  Fiecare participant beneficiază de echilibrarea tuturor energiilor care se vor trata în ședința respectivă, fiindcă fiecare om este creat din energie, iar energiile tuturor se întrepătrund.

De exemplu, o persoană cu dureri la sistemul osos va beneficia, pe lângă echilibrarea energiilor corespunzătoare sistemului osos, și de echilibrarea energiei rinichilor (fiindcă în același timp se tratează o persoană suferind de insuficiență renală) și de echilibrarea energiei ochilor (fiindcă în același timp se tratează o persoană cu deficiențe de vedere)  și de echilibrarea energiei inimii (fiindcă în același timp se tratează o persoană cu probleme ale sistemului circulator). La fel, persoanele cu insuficiență renală, deficiențe de vedere și probleme ale sistemului circulator, vor beneficia de ridicarea frecvenței sistemului osos.

 

Cum se desfășoară ședința de terapie de grup?

În timpul ședinței de terapie, se stă fie pe scaun, fie în picioare. În cazurile mai dificile, se folosește patul de terapie. Corpul este relaxat, ochii închiși. Gândul este doar la o singură ”problemă”/”boală”, ce se dorește a fi tratată. Terapeutul va scana, va energiza și va echilibra energetic fiecare persoană, folosind metode specifice fiecăreia.

Ședințele de terapie în grup sunt conduse de domnul Gavril Bucher.

Numărul participanților la aceste ședințe este de 10-12 persoane.

Durata ședinței de terapie în grup este de 90 de minute.

Tarif: 100 lei/persoană/şedinţă 

 

PROGRAM terapie de grup

PLOIEȘTI – Str. Tache Ionescu, bl.7D ap.1 interfon 1

25 – 28 februarie 2020   

Pentru detalii asupra programului și înscrieri vă rugăm să o contactați pe Mariana Șeban la numărul de telefon 0726 039 149 

 

BUCUREȘTI   Str. Spătarului nr. 41

28 februarie – 4 martie 2020

Pentru detalii asupra programului și înscrieri vă rugăm să o contactați pe Anne Bragadireanu la numărul de telefon 0756 016 474

 

aprogramare sedinta terapie de grup

 

 

CONSULTANȚĂ INDIVIDUALĂ 

Ședința de consultanță individuală este o sesiune de aproximativ 30 de minute, timp în care domnul Gavril Bucher testează starea energetică a corpului pacientului și oferă recomandări personalizate de terapie. La aceste ședințe, nu se face terapie, ci se oferă consultanță în rezolvarea cât mai rapidă a deficiențelor de sănătate.

Ședințele de consultanță individuală sunt conduse de domnul Gavril Bucher.

Durata ședinței de consultanță individuală este de 30 de minute.

Tarif: 150 lei/persoană/şedinţă

PROGRAM consultanță individuală

PLOIEȘTI – Str. Tache Ionescu, bl. 7D, ap.1 interfon 1

25 – 28 februarie 2020  

Pentru detalii asupra programului și înscrieri vă rugam să o contactați pe Mariana Șeban la numărul de telefon 0726 039 149 

 

BUCUREȘTI 

28 februarie – 4 martie 2020

Pentru detalii asupra programului și înscrieri vă rugăm să o contactați pe Anne Bragadireanu la numărul de telefon 0756 016 474

 

programare sedinta consultanta individuala

 

 

 

 

Terapie de grup sau consultanță individuală?

Cosultanța individuală se recomandă în cazul în care doriți rezolvarea unei ”probleme” și nu știți de unde să începeți. Veți primi îndrumări pentru rezolvarea situației dvs și, dacă e cazul, recomandări personalizate de terapie.a

Terapia de grup se recomandă în cazul în care știți deja care este cea mai acută ”problemă ” a dvs. și doriți să o remediați. La Terapia de grup se energizează și echilibrează întregul organism, începând însă cu dezechilibrul cel mai strident.

Numărul terapiilor de care e nevoie pentru însănătoșire completă depinde de fiecare persoană în parte. Pentru același dezechilibru energetic, o persoană ar putea avea nevoie doar de o singură ședintă de terapie, în timp ce o altă persoană, de 5 ședințe.