Ne bucurăm să anunțăm că evenimentul mult așteptat, Tabăra de terapii Bucher, își deschide în sfârșit porțile pentru ce-a de-a II-a ediție. În decursul celor 6 ani în care organizăm Tabăra de meditație Bucher de la Colțești am fost plăcut surprinși de faptul că din ce în ce mai mulți participanți ai taberei noastre se însănătoșesc în mod vizibil petrecând doar câteva zile în Colțești. Fiind astfel convinși că zona aleasă pentru organizarea taberei este una cu o înaltă frecvență energetică, fiind în același timp departe de poluarea fonică și atmosferică, am decis să oferim posibilitatea participării la o sesiune intensivă de terapie. 

Ce este tabăra de terapii ”Bucher”?

Tabăra de terapii ”Bucher” este o tabără de autovindecare prin puterea gândului, o vacanță dedicată însănătoșirii fizice și spirituale. Timp de o săptămână, beneficiem de terapii intensive de grup, de diagnosticări energetice idividuale, învățăm cum să folosim puterea gândului pentru a ne trăi viața în armonie, ne hrănim trupul cu alimente autohtone, gătite în aer liber.

Ca și în Tabăra de meditație Bucher, fiecare zi se încheie cu un foc de tabără, moment necesar relaxării profunde, introspecției, autocunoașterii, meditației, dar și socializării.

Când se desfășoară tabăra?

Anul acesta, 2018, Tabăra de terapii Bucher se va desfășura în perioada 1 – 7 iunie.

Ce activități sunt pe perioada taberei?

Programul activităților acestei tabere cuprinde:

 • ședințe individuale de diagnosticare energetică
 • ședințe de terapie în grup mic
 • seminar cu noțiuni de bază ale autovindecării, care ajută la menținerea sănătății pe termen lung
 • armonizare cu natura
 • autocunoaștere și autovindecare
 • reflecție interioară
 • socializare
 • foc de tabără
 • micul dejun, prânzul și cina în aer liber

Care este programul zilnic al Taberei de terapii Bucher pentru anul 2018?

1-7 iunie 2018
08:00 – 09:00 Diagnoză energetică individuală (Gavril Bucher)
09:00 – 10:00 Micul dejun (în incinta taberei)
10:00 – 11:30 Terapie de grup (Gavril Bucher și echipa)
12:00 – 13:00 Seminar – noțiuni de bază ale autovindecării, care ajută la menținerea sănătății pe termen lung (Gavril Bucher)
13:00 – 14:00 Prânz (în incinta taberei)
14:00 – 15:00 Timp liber
15:00 – 16:30 Terapie de grup (Gavril Bucher)
16:30 – 17:30 Armonizare cu natura 
18:00 – 19:30 Terapie de grup (Gavril Bucher)
20:00 – 21:00 Cina (în incinta taberei)
21:00 – 22:30 Foc de tabără (Gavril Bucher și echipa)

inscriere seminar Asociatia Bucher

 

 

Cine conduce activitățile din cadrul taberei?

Toate activitățile îl au ca dirijor principal pe Gavril Bucher, terapeut practicant al tehnicilor de vindecare prin puterea gândului. Bineînțeles, este nevoie și de o echipă coordonatoare formată din câțiva membrii ai Asociației Bucher, care vor asista la ședințele de terapie, vor pregăti mesele în aer liber, vor pregăti focul de tabără și multe alte detalii organizatorice pentru a crea un mediu relaxant al taberei.

Cine poate participa?

Tabăra de terapii Bucher a fost creată în principal pentru cei care doresc să aibă un sprijin în procesul propriu de (auto)vindecare. Particparea la această tabără nu presupune absolvirea cursurilor susținute de Gavril Bucher, însă participarea la acestea constituie un avantaj în înțelegerea procesului de (auto)vindecare prin puterea gândului.

Sunt binevenite persoane de orice vârstă, copii și adulții cu afecțiuni grave de sănătate fiind necesar a fi însoțite pe toată perioada taberei.

Unde se desfășoară această tabără?

În satul Colțești, comuna Rimetea, județul Alba, România, în munții Trascăului, la poalele ruinelor cetății Sf. Ilona.

Tabăra este amplasată în apropierea localității Colțești, la poalele Masivului Piatra Secuiului din Munții Trascăului. La intrarea dinspre Aiud în satul Colțești (DJ 107 M), pe prima străduță la stânga, un panou verde de informare turistică indică Traseul spre Rezervația Naturală Cheile Siloșului 3km. Tabăra ”Bucher” se află la 1,5 km pe acest drum prietruit, practicabil autoturismelor, la sud de ruinele Cetății Colțești, pe valea Siloșului.

Unde se află, mai exact, acest sat Colțești și cum ajung acolo?

Satul Colțești, comuna Rimetea din județul Alba se află la 23 de km de localitatea Aiud (județul Alba) și la 30 de km de orașul Turda (județul Cluj), pe drumul județean DJ 107 M ce leagă Aiud de Buru.

La Colțești se poate ajunge doar pe cale rutieră, cu autoturismul sau cu microbuse zilnice pe ruta Aiud-Rimetea.

Dacă alegeți să veniți cu trenul sau cu microbusul, cel mai indicat este să alegeți ca destinație localitatea Aiud. De aici, ne angajăm să vă transoportăm noi cu mașina până la tabără sau la locul de cazare.

Dacă alegeți avionul, cele mai apropiate aeropoarte sunt la Cluj-Napoca, Târgu Mureș și Sibiu. De aici puteți veni cu trenul sau autocarul până la Aiud (de unde vă vom prelua )sau, la cerere, putem organiza transferul chiar de la aeroport.

Unde pot să mă cazez?

Zona Colțești-Rimetea este o zonă de destinație turistică, așadar pensiunile și campingurile oferă posibilități de cazare și masă. Perioada de desfășurare a taberei fiind însă în sezonul de vârf, implică aflux de turiști la unitățile de cazare din Colțești și Rimetea. Recomandăm astfel, orientarea și rezervarea din timp a pensiunilor dorite.

Cazare în Colțești:

 • pensiunea ”Conacul Secuiesc” 4*- www.szekelykokuria.ro
 • pensiunea ”Raza Soarelui” – Situată în Colțești, pe drumul principal, lângă biserica unitariană. De aici până la Tabăra Bucher sunt aprox. 4 km. Putem organiza, la cerere, transportul cazare-tabăra Bucher și retur. Prețul aprovimativ pentru cazare este de 60 lei/persoană/noapte. Vă rugăm contactați-ne dacă doriți cazare la această pensiune. 

Cazare în Rimetea:

Cazare în incinta Taberei ”Bucher”

  • cazare la căsuțe din lemn – 35 lei/persoană/noapte
  • cazare la cort – 20 lei/persoană/noapte

  În incinta taberei sunt 5 căsuțe din lemn dotate cu 2 sau 3 paturi, așternuturi, mobilier. Zona căsuțelor se află pe partea dreaptă de curgere a pârâului Siloș, pe partea stângă a drumului, în sensul de urcare. Nu există electricitate la căsuțe. Grupul sanitar se află la aproximativ 200 m de zona căsuțelor și este echipat cu electricitate, 2 toalete, 4 chiuvete și 2 dușuri cu apă caldă/rece. La 50 m de căsuțe se află 2 toalete ecologice (fără apă).

  Zona pentru corturi se află pe platoul de lângă drum, la 50 m de grupul sanitar.

Pot să servesc masa în incinta taberei? 

Timp de o săptămână, în incinta taberei ”Bucher” se pregătește zilnic Micul dejun, prânzul și cina. Toate mâncărurile sunt pregătite de doi bucătari specializați în gătitul în aer liber, la ceaun, grătar, rotisor și cuptor.

Meniul este fix, în fiecare zi se gătește un alt tip de mâncare, întotdeauna în varianta vegetariană și cu carne. Puteți opta astfel între meniu vegetarian și meniu cu carne.a

Cât costă această tabără?

În funcție de activitățile dorite, prețul/persoană este următorul:

PACHET 1

Include următoarele activități timp de o săptămână:

 • 3 ședințe de terapie de grup/zi (durata unei ședințe este de 90 de minute)
 • 2 ședințe individuale de diagnoză energetică  (durata unei ședințe este de 25-30 de minute)
 • 1 oră de seminar/zi (durata seminarului este de 60 de minute/zi)
 • 1 ședință de armonizare cu natura/zi (durata unei ședințe este de 60 de minute)
 • 3 mese/zi

Preț: 2.620 lei/pachet

inscriere seminar Asociatia Bucher

 

 

 

PACHET 2

Include următoarele activități timp de o săptămână:

 • 2 ședințe de terapie de grup/zi (durata unei ședințe este de 90 de minute)
 • 2 ședințe individuale de diagnoză energetică  (durata unei ședințe este de 25-30 de minute)
 • 1 ședință de armonizare cu natura/zi (durata unei ședințe este de 60 de minute)
 • 3 mese/zi

Preț: 2.170 lei/pachet

inscriere seminar Asociatia Bucher

 

 

 

Care sunt condițiile de înscriere în tabără?

Participarea la Tabăra de meditație ”Bucher” se face în baza a patru etape:

 1. Completarea formularului de înscriere de pe bucher.ro/evenimente/tabara-de-meditatie-bucher/inscriere-tabara  cu toate datele solicitate
 2. Confirmarea telefonică
 3. Plata unui avans de 50% din suma totală a costului pentru participarea pe perioada selectată de dumneavoastră, în contul Asociației Bucher, până la data de 21.05.2018, inclusiv
 4. Achitarea integrală a sumei restante în prima zi de participare în tabără.

inscriere seminar Asociatia Bucher

 

 

 

Aș dori informații suplimentare legate de acestă tabără!

Pentru orice alte informații sau nelămuriri legate de Tabăra de terapii ”Bucher”, vă stăm la dispoziție la numărul de telefon și adresele de web următoare:

Ecaterina Budusan – 0788 696 064
E-mail: contact@bucher.ro
Facebook: www.facebook.com/asociatiabucher